Skifte eldre sikringer til nye kombi.aut og øke sikkerheten på din arbeidsplass – næringsbygg, borettslag eller landbruk.

Du trenger ikke skifte hele sikringsskapet. I de fleste tilfeller så holder det med å skifte innmat i sikringsskapet for å øke sikkerheten. Det finnes og nye fronter som kan monteres, slik at sikringsskapet ser nytt ut.

Montere komfyrvakt 

Mange branner starter med tørrkoking. Komfyrvakt sørger for at kokeplaten kobler ut ved for høy temperatur. De finnes forskjellige typer komfyrvakter som passer forskjellige behov og ønsker. Det er krav med komfyrvakt på nye installasjoner.

Kan lyset dimmes?

Ikke alle lamper og lyspærer kan dimmes. Les på forpakningen om produktet kan dimmes. Har du en eldre dimmer og du kjøper LED-pære elle LED-armaturen, så må dimmeren sannsynligvis skiftes.

Montere elbillader kan føre til at hovedsikringen kobler ut. Det kan du løse med:

  • Justere ned effekten på din elbillader.  De fleste ladere har den funksjonen.
  • Montere en styreenhet i sikringsskapet som kommuniserer med laderen. Ikke alle typer har den funksjonen.
  • Øke inntaket eller forbedre eventuelt skeivbelastning 

Fordelene med moderne sikringsskap

En av de mange fordelene med moderne sikringsskap med automatsikringer er at det har innebygget jordfeilbryter. Dette sikrer at kursen kobles ut dersom det skulle oppstå en jordingsfeil i installasjonen. I tillegg tar overspenningsvernet seg av eventuelle overspenninger fra lynnedslag og andre atmosfæriske overspenninger. Automatsikringene sikrer også mot varmgang, hvilket øker brannsikkerheten i din bolig.Skifte ut gamle downlights med halogenpærer eller lysrør til LED.

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss – så tar vi kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende befaring. Ta kontakt via vårt online kontaktskjema eller ring oss på telefon: 72 43 35 00