Om oss

Siden 1989 har Gaula Elektro sørget for trygge elektroinstallasjoner i Midtre Gauldal.

Siden 1989

Gaula elektro er et installasjonsfirma med 15 ansatte, med kontor og lager på Støren. Firmaet startet i 1989 under navnet Kåre Øyan. Firmaet skiftet navn i 2001 til Gaula elektro. Gaula elektro sin kundekrets er for det meste i Midtre Gauldal, Melhus, Trondheim, Orkland, Rennebu og Oppdal.

Større prosjekt og mindre servicejobber utføres med fokus at kunden skal være fornøyd. Alle typer installasjoner utføres med kvalitet og sikkerhet, til riktig pris. Våre montører har servicebiler med innredning og utstyr, for å yte best mulig service. To av våre montører er f-gass sertifisert og monterer varmepumper og kjølepumper.

Privat eller bedrift

Vi leverer elektrikertjenester for private hjem og hytter. Service- og vedlikehold, utbedring av tilsynsrapporter, rehabilitering, oppussing, tilbygg- og påbygg, nytt kjøkken eller garasje. Våre elektrikere leverer alle typer tjenester til næringslivet og har kompetanse på alt fra prosjektering, rådgivning, montering og vedlikehold i både nye og eksisterende bygg.

Velkommen til vårt idesenter

Velkommen til vårt utstillingslokale og idesenter på 130 kvadratmeter i Nerspjeldet 4 og bli inspirert.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din epostadresse, så melder vi om gode tilbud og spennende nyheter.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Vår utstilling av diverse belysning utvendig og innvendig.
Utstilling av varmepumper og pullert. Pullerter gir mye lys og passer godt til å lyse opp blant annet oppkjørsler og langs stier og hekker i en stor hage.
Vårt møterom og utstilling. Eksempel på LED-stripe i tak og på vegg (lyser oppover) og downlights.

Trygge elektroinstallasjoner
siden 1989.