Easee elbil-lader ferdig montert: 14.900,-.

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Easee er utviklet og produsert i Norge. Laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Ferdig montert

14.900,-

* Tilbudet gjelder husstander innenfor en radius på 40 km fra Støren. Forbehold om overspenningsvern, jording og installasjonens kapasitet. Inntil 10 meter tilførselskabel. Prisen er inklusive moms.

Easee Equalizer (IKKE inkludert i kampanjen – tilkommer) – for å optimalisere ladeopplevelsen. Den kobles til strømmåleren og balanserer det totale energinivået mellom laderoboten(e) og bygningen automatisk. Med Equalizer kan du lade smartere, tryggere og raskere, og legge til rette for flere ladere på samme anlegg. Ta kontakt om du lurer på noe.

Velg blant flere farger: hvit antrasitt rød blå og svart.

Hjemme eller på hytta

Stadig flere går til innkjøp av en elbil. En del av denne prosessen innebærer også å skaffe seg en god og trygg elbil-lader slik at det er mulig å lade bilen trygt hjemme. Det er ikke alle som vet at det både er ulovlig og svært brannfarlig å lade en elbil med en vanlig stikkontakt dersom kursen ikke er tilpasset dette. Det kan fort overbelaste stikkontakten og kursen, noe som kan føre til varmgang og brann. Derfor er det helt essensielt å også installere en elbil-lader ved anskaffelse av elbil. Gaula Elektro AS tilbyr elbil-ladere av høy kvalitet til alle bilmerker. Vi leverer alltid laderen ferdig montert og klar til bruk.

Hvem kan installere elbil-lader

I utgangspunktet kan alle som ønsker det installere en elbil-lader hjemme eller på hytta. Når vi installerer elbil-lader i din bolig, vil vi alltid tilpasse den i henhold til kapasiteten på ditt elektriske anlegg. Dersom du har en liten hovedsikring, kan vi skru ned ladestrømmen på elbil-laderen slik at kapasiteten på el-anlegget ikke overbelastes.

Kontroller laderens strømforbruk

Elbil-laderne vi installerer kan også leveres med WiFi-tilkobling og tilhørende app. Med dette systemet har du full oversikt over både ladetid og strømforbruk fra smarttelefon din, i tillegg til at du kan skru ladingen av og på. Dette er en energibesparende og miljøvennlig løsning som sørger for at elbil-laderen ikke trekker mer strøm enn nødvendig.

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss – så tar vi kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende befaring. Ta kontakt via vårt online kontaktskjema eller ring oss på telefon: 72 43 35 00