Kampanje 

Elbillader kampanje: Kr 14.900,-. Ring oss på: 72 43 35 00 

Stadig flere går til innkjøp av en elbil. En del av denne prosessen innebærer også å skaffe seg en god og trygg elbil-lader slik at det er mulig å lade bilen trygt hjemme. Det er ikke alle som vet at det både er ulovlig og svært brannfarlig å lade en elbil med en vanlig stikkontakt dersom kursen ikke er tilpasset dette. Det kan fort overbelaste stikkontakten og kursen, noe som kan føre til varmgang og brann. Derfor er det helt essensielt å også installere en elbil-lader ved anskaffelse av elbil. Gaula Elektro AS tilbyr elbil-ladere av høy kvalitet til alle bilmerker. Vi leverer alltid laderen ferdig montert og klar til bruk.

Hvem kan installere elbil-lader hjemme?

I utgangspunktet kan alle som ønsker det installere en elbil-lader hjemme. Når vi installerer elbil-lader i din bolig, vil vi alltid tilpasse den i henhold til kapasiteten på ditt elektriske anlegg. Dersom du har en liten hovedsikring, kan vi skru ned ladestrømmen på elbil-laderen slik at kapasiteten på el-anlegget ikke overbelastes.

Overvåk strømforbruket

Vi har også et system som kan overvåke ladingen. Dette fungerer på den måten at vi installerer en enhet i ditt sikringsskap som overvåker det totale strømtrekket på hele din bolig. Denne enheten sørger for at elbil-laderen ikke trekker mer strøm enn det som til enhver tid er tilgjengelig.

Kontroller laderens strømforbruk

Elbil-laderne vi installerer kan også leveres med WiFi-tilkobling og tilhørende app. Med dette systemet har du full oversikt over både ladetid og strømforbruk fra smarttelefon din, i tillegg til at du kan skru ladingen av og på. Dette er en energibesparende og miljøvennlig løsning som sørger for at elbil-laderen ikke trekker mer strøm enn nødvendig.

Hvorfor velge Gaula Elektro AS?

Vi har lang erfaring med elektriske installasjoner i området og kjenner det lokale nettverket svært godt. I tillegg gjør vi alltid en vurdering av ditt eksisterende el-anlegg før vi installerer en elbil-lader. Dette sikrer at vi alltid er trygge på at anlegget tåler belastningen. Dersom det skulle være behov for oppgradering av det elektriske anlegget, kan vi selvsagt hjelpe deg med det også. Skulle det være ønskelig kommer vi på gratis og uforpliktende befaring av ditt el-anlegg i forkant av en eventuell installasjon av elbil-lader i din bolig.

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss – så tar vi kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende befaring. Ta kontakt via vårt online kontaktskjema eller ring oss på telefon: 72 43 35 00