Mitsubishi Kaiteki – energieffektiv og stilren varmepumpe

Uansett hvor du bor vil varmepumpen Mitsubishi Kaiteki sørge for et komfortabelt og friskt inneklima i lang tid framover. Varmepumpen er testet i temperaturer helt ned til minus 35 grader, slik at du kan være trygg på at du alltid får en jevn og behagelig luft. 

 

Energieffektiv og kostnadsbesparende varmepumpe

Kaiteki er en stilren og energieffektiv modell med høy varmekapasitet og behagelig kjøling. Varmepumpen innehar mange unike egenskaper og funksjoner som sikrer optimal ytelse, velvære og komfort. 


I Norge har vi kalde og lange vintre, derfor er Mitsubishi Kaiteki er utstyrt med Mitsubishi Electrics unike Hyper Heating Technology som sørger for en høy og jevn varme, selv på den kaldeste vinternatta. Varmepumpen er testet i et uavhengig laboratorium for temperaturer helt ned til minus 35 grader.


Mitsubishi Kaiteki er meget stillegående med et lydnivå innendørs helt ned mot 19dB(A), som er et lydnivå som er nærmest umulig å registrere. Utedelen er også en av de mest stillegående på markedet med et lydnivå på 49dB(A). Mitsubishi Kaiteki leveres i tillegg med nattmodus-funksjon, som lar deg senke lyden på utedelen med 3dB(A) dersom du ønsker det. 

 

Japansk ingeniørkunst med prisvinnende design

Mitsubishi Kaiteki varmepumpe har en varmekapasitet i toppklasse, i tillegg til funksjoner og ny teknologi som sørger for et komfortabelt og rent inneklima som er tilpasset dine behov, både på både varme og kalde dager. 


Kaiteki er en energieffektiv og stilren varmepumpe som produserer en høy varmeeffekt og behagelig kjøling, uavhengig av klima.


Mitsubishi Kaiteki har vunnet prisen Good Design Award i Japan. Prisen deles ut på grunnlag av godt og inspirerende design som forbedrer hverdagen og som er av eksepsjonell kvalitet. Innedelen til Mitsubishi Kaiteki varmepumper kommer i fire forskjellige farger; standard hvit, perlehvit, rubinrød og safirsort. Dette gir deg muligheten til å velge en varmepumpe etter egne fargepreferanser som passer sømløst inn i ditt interiør.

 

Smarte og praktiske løsninger

Mitsubishi Kaiteki leveres med mange praktiske funksjoner som forenkler hverdagen din betraktelig. Mitsubishi Kaiteki er blant annet utstyrt med en smart i-See sensor med 3D-teknologi som leser av ditt bevegelsesmønster og din kroppstemperatur, og automatisk tilpasser temperaturen deretter. Det betyr at Kaiteki sprer varme når det trengs, og senker temperaturen når ingen er tilstede i rommet. Dette fører til optimal komfort og strømbesparelse, uten at du trenger å gjøre noe. 


Varmepumpene fra Mitsubishi Kaiteki er utstyrt med innebygget Wi-Fi og oppkobling mot app eller PC, slik at du enkelt kan styre inneklima uansett hvor du er. Du kan i tillegg stille inn ønsket temperatur på gitte tider av døgnet – morgen, dagtid og kveld, slik at du alltid har en perfekt temperatur når du er hjemme.

 

La fagfolk ta seg av monteringen 

For at varmepumpen skal fungere optimalt, er det lurt å la fagfolk ta seg av monteringen. Gaula Elektro AS er en autorisert forhandler av varmepumper fra Mitsubishi, og kan komme med gode profesjonelle råd til best plassering av varmepumpens inne- og utedel. Vår montør har lang erfaring og bred kompetanse innen både montering, service og feilsøking på varmepumper. 


Er du interessert i en Mitsubishi Kaiteki varmepumpe, eller har noen spørsmål? Ta kontakt via vårt online kontaktskjema, eller ring oss på telefon 72 43 35 00 eller mobil 95 03 72 04 for en hyggelig samtale.