Elektroinstallasjon for privat og næring

Gaula Elektro AS utfører alt innen elektroinstallasjon i privatboliger, offentlige bygg, næringsbygg og for landbruket. Med høy kompetanse på både sterkstrøm og svakstrøm hjelper vi våre kunder i Gauldal og omegn med å ivareta elsikkerheten og øke energieffektiviteten. 

Vi jobber mye med både nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og er gjerne behjelpelig med å finne gode løsninger på dine behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Elektroinstallasjon i bolig og fritidsbolig

Vi har høy kompetanse på løsninger som reduserer strømkostnadene og øker energieffektiviteten i din bolig eller fritidsbolig. Enten du har behov for nye stikkontakter, vil ha råd om energisparing eller trenger å rehabilitere hele det elektriske anlegget, står vi klare til å hjelpe. For oss er ingen jobb for liten eller for stor.

Noe av det vi kan bistå med er:

Vi tar oppdrag i både bolig og hytte, enten det gjelder nybygg eller renovering. Vi har også erfaring med større prosjekter i komplekser med mange boenheter. 

Elektroinstallasjon for næring og landbruk

Næring og landbruk er noe vi jobber mye mot, og vi har dermed bygget opp omfattende kompetanse på elektriske anlegg med høy belastning og kompleksitet. Vi kan bistå med energirådgivning, slik at dere kan drifte lokalene deres på en lønnsom måte med energieffektive systemer. Våre elektrikere har bred erfaring med å finne gode løsninger for alt fra byggentreprenører, skoler og idrettshaller til kontorbygg og lager.

Vi utfører blant annet:

Vi kan også tilby service- og rammeavtaler. Dette sikrer deg forutsigbarhet når behovet for en elektriker melder seg, både med tanke på kostnader og at du har en fagperson tilgjengelig som kjenner det elektriske anlegget. 

Dyktige elektrikere med bred fagkompetanse

Gaula Elektro består av erfarne og kompetente elektrikere. Vi jobber med et bredt spekter av kunder og oppdrag, noe som gjør at våre ansatte kan mye om det aller meste innenfor vårt fagfelt. Mottoet vårt er «det er viktig å bruke flinke fagfolk», og det er nettopp flinke fagfolk du får når du velger våre tjenester.

Vi ønsker hele tiden å utvide vår kompetanse og holde oss oppdatert på utviklingen i bransjen. Dette gjør at vi kan tilby kundene våre trygge og gode løsninger, uansett hva oppdraget innebærer. Vi har en rekke sertifiseringer og godkjenninger – blant annet er vi godkjent elektroinstallatør, sertifisert for alle typer elkontroll og termografi, samtidig som vi er ekom-sertifisert og medlem i StartBANK-nettverket. Dette ser vi som et kvalitetsstempel og en trygghet for våre kunder når de lar oss håndtere deres elektroinstallasjoner.

Har du bruk for en dyktig elektroinstallatør til privatbolig eller næringsbygg i Trøndelag? Ta kontakt for en uforpliktende prat!