Sikring mot skadelig is og snø

Gjør eiendommen din tryggere på vinterstid! Med varmekabler kan du sørge for at snø og is ikke gjør skade på mennesker og bygg.

Vinteren byr på mange utfordringer for boligeiere. Med snø og is i innkjørsel og inngangsparti må du strø og måke - gjerne på tider av døgnet da du skal rekke jobb og andre viktige ting. Det finnes en smart løsning på dette problemet! Varmekabler kan holde inngangsparti, trapper og innkjørsel bart året rundt. Elektriske varmekabler kan monteres over hele arealet eller bare akkurat i hjulsporet eller gangpartiet. Slik trenger du aldri mer måke deg ut på kalde, gufne vintermorgener.

Varmekabler kan også være en smart investering for å bevare taket gjennom kalde, norske vintre. Store snømasser er en trussel mot takets bæreevne. Elektriske varmekabler smelter snøen og fører gjennom takrennene og ned på bakken som vann. Slik unngår du også farlige istapper hengende fra taket.

Snøsmelteanleggene er smarte og energieffektive. Kontrollsystemer får kablene til å jobbe når det snør eller er kaldt, men slås av når det er tørt.

Varmekabler skal installeres av autorisert elektriker. Vi kan hjelpe deg å sikre hus og eiendom mot snø og is!