Gaula Elektro på Sinnasnekker'n

Vi er stolte av å ha vært med hjelpe en barnefamilie i nød på Sinnasnekker'n.

Når «Sinnasnekker`n» Otto Robsahm for aller første gang skal hjelpe en familie i Trøndelag, er det Gaula Elektro AS som står for den elektriske installasjonen.

Aldri i tvil

Terje Øyan i Gaula Elektro var aldri i tvil da de ble spurt om å bli med på dette:

- Vi sa ja umiddelbart, da dette virket som en spennende utfordring og en litt annerledes dag på jobben, forteller Øyan som kan fortelle at de selv spanderer timene de bruker på prosjektet, mens Ahlsell og deres leverandører spanderer materiellet som benyttes.

Hovedoppdraget besto i å installere et kjøkken på nytt, ordne et toalettrom og skifte innmat i sikringsskapet. I tillegg hadde paret som bodde der i oppgave å gjøre om et loft til en flott loftsstue.

- På loftsstuen fikk vi selv bestemme lyssettingen og det elektriske opplegget, noe som gjorde at vi fikk vise fram hva vi kan uten å måtte ta høyde for kostnader og kundens ønsker. Vi fikk rett og slett velge slik vi ville gjort det i vårt eget hus, forteller Øyan engasjert.

Hektisk innspurt

Øyan gleder seg til å se episoden som ble spilt inn over en uke, og som slett ikke var uten utfordringer:

- Vi oppdaget at det var mye som var på halv tolv, da vi gikk over installasjonen i huset. Det var veldig tydelig at det hadde vært en hobbyelektriker inn i bildet for å si det sånn. Selv om vi følte vi var i rute i løpet av uken med innspilling, ble det nokså hektisk mot slutten. Den siste kvelden ble det nattjobbing, da det viste seg at man manglet lufting på loftet og måtte rive ned alt det unge paret selv hadde gjort, for så å legge taket på nytt. Da var det godt med helg etterpå, ler Øyan.

På spørsmål om hva han forventer at deltakelsen på «Sinnasnekker`n» vi gi firmaet, svarer Øyan følgende:

- Vi forventer nok ingen telefonstorm dagen etter nei, men det er jo alltid smart å vise seg fram i lokalmarkedet på denne måten. Dessuten fikk vi være med å anbefale snekkere og blikkenslagere, som vi har fått en enda tettere samarbeid med gjennom dette, avslutter Øyan som skal samle gjengen hos seg for å se episoden på storskjerm.

Tirsdag 7. oktober kl 19.30 går programmet på lufta, hvor en ung barnefamilie i Skjetnemarka i Trondheim sårt trenger bistand fra Otto Robsahm og hans hjelpere for å bli ferdige med oppussingen av sin enebolig.